D4 216 Baishi-Plein, Nr 280 Jixian Rd, Yongpin-Straat, Baiyun-District, Guangzhou, Guangdong, China
Thuis

Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd.

Van goede kwaliteit commerciële borstdiepvriezer voor verkoop
Van goede kwaliteit commerciële borstdiepvriezer voor verkoop
De kwaliteit van uw producten is goed Uw dienst is ook zeer goed Wij vertrouwen op u, en de hoop doet meer zaken met u

—— Mr.James

de kwaliteit is uitstekend, en zal één grotere orde plaatsen

—— Ms.Coco

Ik ben online Chatten Nu

Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd. Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd. Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd. Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd. Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd. Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd. Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd. Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd. Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd. Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd.
Meeting Room Partij

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : esilense
Aantal werknemers : 1000~2000
Jaarlijkse omzet : 40000000.00-50000000.00
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

Co. Ltd werd van de Lancoindustrie opgenomen in HK in 2006, en heeft vier productiebasissen die in Guangzhou en HeFei worden gevestigd. Wij worden gewijd op ijskast, wijnkoeler, borstdiepvriezer en showcase voor internationale markt met meer dan 20 jaar ervarings. Met jaren van het harde werk, worden wij een professionele leverancier op de oplossingen van het koelingsproduct en verkopen over de hele wereld de producten aan meer dan 100 provincies en gebieden.

 

Onze fabrieken zijn uitgerust met het hoge productiemateriaal en de testende faciliteiten met gekwalificeerde ingenieurs en hoogst opgeleid technisch personeel, dat onze zaken bevordert die stabiel jaar na jaar groeien. Wij hebben meer dan 200 punten in ons assortiment van diepvriezers, ijskasten, wijnkelders, showcases, en ijsmakers zowel in huis en commercieel. De capaciteit van 50L aan 2000L kan aan allerlei vereiste in de markten voldoen. De productiecapaciteit is 1 miljoen in Guangzhou-basissen die zich op commerciële ijskast concentreren en 3 miljoen in Hefei-basissen die zich op huisijskast van minibar aan grote ijskast Naast elkaar, Franse en Multideuren enz. concentreren.

Wij hebben altijd geïnvesteerd in R&D, producten en kwaliteit die controleren en er zijn vele nieuwe modellen wordt ontwikkeld om aan de veranderlijke behoeften van onze klanten te voldoen elk jaar. De producten hebben Ce, CITIZENS BAND, SASO, CSA/ETL, g-TEKEN, SAA, s-TEKEN en andere internationale certificaten overgegaan en zij hebben tot hoogwaardig aan de klanten toe te schrijven aan superieure kwaliteit geleid.

Wij zijn geëngageerd aan OEM en ODM zaken en werken samen met onze partners samen om de markt te ontwikkelen en de waarde tot stand te brengen om win-win resultaat te bereiken.

Contactgegevens
Guangzhou Lanco Industry Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Beky

Tel.: 86-13925059963

Fax: 86-20-66841223

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)